Spring til hovedindhold

Uppskot

Føroya Politi

Tíðindi

21. mars 2019

Deil

Deil

Advarsel om ny bølge af hacking angreb

Færøernes Politi vil hermed advare om en ny bølge af hacking angreb der allerede har ramt flere færøske virksomheder og privatpersoner

Politi

Mynd: Ukendt

Teknisk Efterforskning hos Færøernes Politi vil hermed advare om en ny bølge af hacking angreb der allerede har ramt flere færøske virksomheder og privatpersoner. Der er tale om såkaldte phishing angreb, hvor man via mail bliver lokket til at trykke på et link.

Hvis man trykker på linket får man vist noget, der ligner login-vinduet til Office 365, OneDrive og OneNote fra Microsoft samt til programmet Citrix. Hvis man trykker på linket føres man til en falsk side, hvor man bliver bedt om at logge ind på sin Microsoft konto. Så snart man har indtastet sin mailadresse og password bliver oplysningerne sendt til gerningsmændene, som derved har adgang til ens konto. Herfra sender de en masse mails til ens kontakter, hvor de dels forsøger at hacke deres mailkonti, men også bedrage dem til at overføre penge.

Eksempler på, hvordan indholdet i mailen kan se ud samt hvordan login-siden ser ud kan ses på politiets Facebook profil Føroya Politi.
 

Deil

Deil

Samband við politiið:

Teldupostur: politi@politi.fo

Telefon:114

Fleiri tíðindi

20. juni 2019

Føroya Politi

Begrundet mistanke om drab men ikke varetægtsfængsling

En yngre mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten på Færøerne sigtet for drab, men ikke varetægtsfængslet

19. juni 2019

Føroya Politi

Anholdelse i sag om mistænkeligt dødsfald

Ung mand anholdt og sigtet i forbindelse med en ung kvindes død i november 2012

27. mai 2019

Føroya Politi

1 1 2 dagur

Fyri barnagarðsbørn og forskúlabørn í Tórshavnar kommunu

Nej tak til cookies